Mireia Belmonte, en un acte promocional recent (Reuters)
Natació

Mireia Belmonte s'ofereix com a abanderada de l'equip espanyol per als Jocs de Rio

La nedadora badalonina ja pensa en els Jocs Olímpics, on espera arribar en plenitud de condicions

Actualitzat

Mireia Belmonte ha assegurat que li faria il·lusió ser l'abanderada de l'equip espanyol als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro d'aquest estiu. La nedadora badalonina s'hi ha referit en un acte promocional a Madrid.

"Seria una sensació especial ser abanderada, em faria il·lusió. Però també hi ha altres esportistes que ho mereixen. L'elecció està en mans del Comitè Olímpic, que és qui decideix  -ha dit-. En qualsevol cas, per a mi serà un orgull tornar a uns Jocs Olímpics."

Belmonte, de 25 anys, va guanyar dues medalles de plata als Jocs de Londres. El seu objectiu serà igualar o millorar el seu paper en els passats Jocs, però cal veure quin és el seu estat físic després de superar una lesió a l'espatlla que li va fer perdre's el Mundial de natació de l'estiu passat. "Tinc mal, però és lleu i no és constant. Ara només em fa mal quan faig algun exercici específic. Vaig per molt bon camí", ha dit. Aconseguides les mínimes per als Jocs, haurà de segellar la seva classificació en el Campionat d'Espanya, que es disputarà a Sabadell el mes que ve.       

Anar al contingut