Mireia Belmonte, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Natació

Mireia Belmonte segueix insaciable i es penja dos ors més a la Copa del Món a Eindhoven

La badalonina s'ha imposat amb autoritat en les finals dels 200 papallona i els 800 lliures per davant de les alemanyes Franziska Hentke i Sara Kohler

Actualitzat

Mireia Belmonte segueix col·leccionant medalles a la Copa del Món de natació. La badalonina s'ha penjat aquest divendres dues medalles d'or en les finals dels 200 papallona i els 800 lliures en la tercera prova que es disputa a Eindhoven amb una autoritat indiscutible.

Belmonte, vigent campiona olímpica i mundial dels 200 papallona, s'ha emportat la victòria amb un temps de 2.03,22 i s'ha imposat amb un avantatge d'1,26 segons respecte de la segona classificada, l'alemanya Franziska Hentke.

Aquesta medalla d'or se suma al bronze que va aconseguir en la mateixa prova a Moscou (Rússia) i l'or aconseguit a Budapest (Hongria) dins de la Copa del Món.

Sense gaire temps per descansar, Belmonte s'ha tornat a tirar a la piscina per disputar la final dels 800 metres lliures, i un cop més ha demostrat que es troba en un gran estat de forma. La badalonina s'ha imposat amb un temps de 8.07,47, gairebé cinc segons d'avantatge sobre l'alemanya Sara Kohler, mentre que el bronze ha estat per a la xilena Kristel Kobrich.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut