L'espatlla de Mireia Belmonte, el seu principal maldecap (EFE)
Natació

Mireia Belmonte no competirà en els campionats universitaris de Múrcia per una lesió a l'espatlla

La nedadora de Badalona es va lesionar dilluns passat després de notar una punxada i ha decidit parar per no comprometre la seva participació en el Mundial de Kazan, que es disputarà del 2 al 9 d'agost

Actualitzat

La nedadora catalana Mireia Belmonte no podrà participar en els campionats universitaris, que s'estan celebrant a Múrcia, a causa d'una lesió en una espatlla que es va produir aquest dilluns.

"En el matí de dilluns em vaig lesionar a la piscina i vaig notar una punxada a l'espatlla. No he millorat des d'aleshores, em segueix molestant i els metges m'han recomanat que millor que no nedés. Ho he intentat de tota manera, però he vist que en fer qualsevol moviment com posar-me el casquet o les ulleres ja em feia mal i he preferit no nedar", ha explicat Belmonte.

"M'agradaria estar nedant, però el que toca és cuidar-se una mica. És millor recuperar i poder estar bé amb vista al Mundial que no forçar, trencar-me i deixar la temporada penjada", ha continuat la nedadora de Badalona.

La lesió podria haver arribat com a conseqüència de la gran càrrega de treball que està fent Mireia Belmonte a aquestes alçades de la temporada. "Estic en un moment de molt entrenament amb pesos i a l'aigua. El treball és molt dur, el cos se'n ressent i potser la lesió ha arribat per això", ha explicat.

El pròxim objectiu és, com és lògic, el Mundial de Kazan (Rússia), que es disputarà del 2 al 9 d'agost. "Després faré vacances, molt poquetes, i ja tot el pensament estarà centrat en els Jocs de Rio, que és l'important", ha apuntat.

Anar al contingut