Natació

Mireia Belmonte es penja la medalla de plata en 400 estils de la Copa del Món de Berlín

La badalonina, que va marcar un temps de 4.22.55, ha estat l'única capaç de seguir l'estela de l'hongaresa Katinka Hosszú, que ha guanyat la medalla d'or i s'ha embutxacat un nou rècord de la Copa del Món FINA amb els seus 4.19.82

Actualitzat

La nedadora catalana Mireia Belmonte s'ha penjat la medalla de plata en la prova de 400 estils disputada a la segona etapa de la Copa del Món de Natació, que ha començat aquest diumenge a Berlín. 

La badalonina, que va marcar un temps de 4.22.55, ha estat l'única capaç de seguir l'estela de l'hongaresa Katinka Hosszú, que ha guanyat la medalla d'or i s'ha embutxacat un nou rècord de la Copa del Món FINA amb els seus 4.19.82.

Belmonte, de 26 anys, va aconseguir a principis d'agost a la primera etapa de la Copa del Món disputada a Moscou tres medalles en les tres proves en què va participar. Va aconseguir l'or en els 800 metres lliures, una plata en els 400 metres lliures i un bronze en la seva prova reina, els 200 metres papallona. 

Fa una setmana, la campiona olímpica ja ha havia conquerit conquerit tres metalls en els Mundials de Budapest, un or en els 200 metres papallona, ​​i dues plates en les proves de 1.500 metres i de 400 metres estils.

 

Anar al contingut