Mireia Belmonte, Judith Ignacio
Mireia Belmonte i Judith Ignacio, celebrant el primer i segon llocs dels 200 m papallona en el Campionat del Món de Berlín del 2014 (Reuters)
Natació

Mireia Belmonte encapçala la delegació espanyola de natació per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro

Jessica Vall, Àfrica Zamorano, Judith Ignacio, Antonio Arroyo, Marta González i Albert Puig també són a la llista definitiva de la Federació Espanyola

Eduard GarciaActualitzat

La Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN) ha confirmat la llista d'atletes de la modalitat de natació en línia que aniran als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.

Destaca la plusmarquista Mireia Belmonte. Per la badalonina seran els tercers Jocs Olímpics, després dels de Pequín 2008 i Londres 2012. Va ser a la capital anglesa on Belmonte va aconseguir dues medalles de plata, una pels 200 metres estil papallona i l'altra pels 800 metres lliures. La catalana no va anar al Campionat Mundial d'aquest any a Kazan (Rússia) per estar totalment recuperada de les molèsties que tenia a les espatlles de cara als Jocs de Rio.

Belmonte no és l'única catalana en la llista de la RFEN: Jessica Vall i Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu) i Judith Ignacio (CN Sabadell) també han estat incloses en categoria individual, a més d'Antonio Arroyo (CN Barceloneta). Marta González (CN Sant Andreu) competirà en els relleus femenins 4x100 lliures i Albert Puig (CN Terrassa) ho farà en els 4x200 masculins.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut