Mireia Belmonte als Campionats d'Espanya de Piscina Curta (EFE)
Mireia Belmonte als Campionats d'Espanya de Piscina Curta (EFE)
Natació

Mireia Belmonte culmina amb sis medalles d'or als Campionats d'Espanya el seu retorn a l'alta competició

La nedadora de l'UCAM Múrcia ha guanyat totes les proves en què ha participat aquest cap de setmana als Campionats d'Espanya de Piscina Curta

Actualitzat

Mireia Belmonte ha sumat aquest diumenge, en l'últim dia dels Campionats d'Espanya de piscina curta a Gijón, dues medalles d'or més que s'han afegit a les quatre dels dos dies previs de la cita. El seu retorn a l'alta competició ja recuperada dels problemes a les espatlles que li van fer perdre's els Mundials de Natació d'aquest estiu a Kazan ha estat tot un èxit.

La badalonina ha dominat aquest diumenge els 200 estils i els 800 lliures. En aquesta segona ha marcat la tercera millor marca mundial de l'any tot i que Melani Costa, segona, i Maria Vilas, tercera, només han resistit el seu ritme el primer terç de la prova.

Jessica Vall, única medallista de la delegació espanyola que va a anar als Mundials, ha dominat amb claredat la modalitat de braça. Aquest diumenge ha guanyat la final dels 100 metres, un triomf que s'afegeix als dels 50 i 200. Judit Ignacio ha guanyat els 50 papallona.

El jove madrileny Hugo González, amb tan sols 16 anys, ha estat una de les revelacions dels Campionats. A l'últim dia de competició, en la final dels 200 estils ha aconseguit el seu segon or.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut