Mireia Belmonte ha tornat molt forta a la competició (EFE)
Mireia Belmonte (EFE)
Natació

Mireia Belmonte confirma, amb quatre ors al campionat d'Espanya de Gijón, la seva recuperació

La nedadora catalana de l'UCAM Fuensanta ha tornat després de més de dos-cents dies sense competir per la porta gran, amb quatre ors a la butxaca en els 200 papallona, els 400 estils, els 400 lliures i els 1.500 en piscina curta

Actualitzat

Mireia Belmonte s'ha emportat quatre medalles d'or als campionats d'Espanya de piscina de 25 metres, que es fan a Gijón, en el seu retorn a la competició. Feia més de 200 dies que la catalana, que competeix amb l'UCAM Fuensanta, no participava en una competició oficial, a causa de la lesió a l'espatlla que ja la va allunyar dels Mundials de Kazan, Rússia. 

La badalonina s'ha imposat en els 200 papallona, on la barcelonina Judith Ignacio ha estat tercera. Belmonte ha guanyat també els 400 estils, on la jove barcelonina Àfrica Zamorano, ha estat segona a 2 segons. Aquesta tarda Belmonte ha guanyat els 400 lliures superant la mallorquina Melanie Costa. Per la seva banda, la barcelonina Jèssica Vall ha guanyat la prova dels 200 braça. Aquests tres ors s'han sumat al que va guanyar aquest divendres en els 1.500 en piscina curta.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut