Miquel Molina celebra la seva "pole position" a Oschersleben.
Miquel Molina celebra la seva "pole position" a Oschersleben.
Automobilisme

Miquel Molina és exclòs de la qualificació a Oschersleben després de fer la "pole" i sortirà últim

Miquel Molina (Audi) havia fet la "pole position" a la segona cursa del DTM, el campionat alemany de turismes que es disputa al circuit d'Oschersleben, però finalment ha estat exclòs de la qualificació perquè l'aleró posterior del seu cotxe superava la mida permesa en 2,7 mm i sortirà últim.

Actualitzat

Miquel Molina (Audi) havia fet la "pole position" a la segona cursa del DTM, el campionat alemany de turismes que es disputa al circuit d'Oschersleben, però finalment ha estat exclòs de la qualificació perquè l'aleró posterior del seu cotxe superava la mida permesa 2,7 mm i sortirà últim.

El pilot gironí ha estat el millor en la Q1, segon a la Q2 i ha culminat el seu domini en la definitiva Q3 amb un temps de 1:20.007 que li havia atorgat la "pole". Molina havia d'estar acompanyat a la primera fila pel guanyador de la prova inaugural, l'alemany Marc Wittman (BMW), segon a més de mig segon, però amb l'exclusió del català sortirà primer.

L'altre pilot català d'aquest campionat, Dani Juncadella (Mercedes), arrencarà des de la 22a i penúltima plaça de la graella.

Anar al contingut