Miquel Molina pilotarà un Ferrari 488
Automobilisme

Miquel Molina disputarà les Blancpain Series de resistència al volant d'un Ferrari 488

Després de set anys disputant el Campionat Alemany de Turismes (DTM) amb l'equip Audi, el pilot català participarà en les Blancpain Series en la modalitat de resistència amb l'equip rus SMP Racing

Actualitzat

Miquel Molina afrontarà un nou repte aquest 2017. Després de set anys disputant el Campionat Alemany de Turismes (DTM) amb l'equip Audi, el pilot català participarà en les Blancpain Series en la modalitat de resistència amb l'equip rus SMP Racing al volant d'un Ferrari 488. Molina compartirà equip amb el rus Viktor Xaytar i l'italià Davide Rigon.

"El somni de qualsevol pilot és córrer a Ferrari i en un equip fort amb companys ràpids, com el Viktor i el David. Estic molt feliç per unir-me a SMP Racing, un programa que contribueix al desenvolupament de l'automobilisme rus, i farem tot el que puguem per fer feliços els aficionats. Estic desitjant que arribi la primera cita a Monza", ha admès.

Tot i que va sumar dues victòries en l'últim campionat de la DTM, el pilot de Lloret es va quedar sense seient a l'equip Audi per a aquesta nova temporada, però ha trobat una sortida professional gràcies a l'oferta de SMP Racing. Molina competirà en un campionat on destaca la presència de dos pilots catalans més: Dani Juncadella i Albert Costa.

Anar al contingut