Mino Raiola, en una imatge d'arxiu sortint de les oficines del Barça (Reuters)
Mino Raiola, en una imatge d'arxiu sortint de les oficines del Barça (Reuters)
Futbol internacional

Mino Raiola es va embutxacar una comissió de 27 milions d'euros pel traspàs de Pogba al Manchester United

El director general de la Juventus, Giussepe Marotta, ha revelat la milionària xifra que cobrar l'agent del migcampista francès

Actualitzat

L'agent de Paul Pogba, Mino Raiola, es va embutxacar 27 milions d'euros de comissió pel traspàs del francès al Manchester United, tal com ha revelat aquest dimarts el director general la Juventus, Giussepe Marotta.   

Segons Marotta, "La Vecchia Signora" va vendre el migcampista francès a l'equip anglès per 105 milions d'euros més cinc en variables. "La venda al Manchester United va ser de 105 milions, més cinc en cas de renovació o cessió a un altre club pel United per més de 50 milions d'euros", haassegurat Marotta en una junta d'accionistes. "Després d'impostos, restant els 27 milions corresponents a Raiola, la venda de Pogba ha generat un benefici de 72 milions d'euros", ha afegit.  

Marotta també ha confirmat que la intenció del club italià era conservar a les seves files Pogba, però que la voluntat del jugador era "viure una experiència diferent", fins i tot encara que l'equip italià li hagués ofert més diners per quedar-se. "Podríem haver-ho satisfet econòmicament, però hauríem creat un problema al vestidor. El nostre objectiu no era vendre'l, és més, hauríem preferit que es quedés a la Juve'", ha subratllat.

Anar al contingut