Pogba, en un partit recent amb la Juventus (Reuters)
Futbol

Mino Raiola descarta que Paul Pogba deixi la Juventus per fitxar pel Barça

El representant del jugador francès de la Juventus assegura en una entrevista en un programa radiofònic de la RAI que ja van negociar amb el club blaugrana la possibilitat d'un traspàs i nega tenir cap preacord amb altre equip

Actualitzat

El representant del migcampista de la Juventus de Torí Paul Pogba, Mino Raiola, ha descartat que el jugador francès deixi el club italià per fitxar pel FC Barcelona. "Barcelona. Si he de dir la veritat, no, perquè ja havíem parlat amb ells i existia la impossibilitat de comprar-lo", ha afirmat en una entrevista al programa radiofònic de la RAI "La política nel pallone" (La política en la pilota).

El representant de Pogba ha admès, però, que "no hi ha preacord amb ningú" per a la temporada que ve i ha revelat que durant el passat mercat de fitxatges havien tingut diverses ofertes."Al final hi havia tres grans equips que havien posat sobre la taula entre 85 milions (d'euros) o alguna cosa més amb bonus, arribant fins als 100, però no van concloure les negociacions perquè Pogba no volia marxar i la Juventus no volia començar a negociar perquè volia que es quedés almenys un altre any", ha detallat.

"Ell ha escollit renovar el contracte amb la Juventus (...) i hem dit que quan sentim que és el moment correcte, amb el projecte correcte i l'equip correcte, i totes les part estiguin d'acord, Juventus, Pogba i l'altre club, podrem anar-nos ", ha afegit.

Raiola també ha deixat oberta la porta al fet que Pogba es quedi una altra temporada més al club "bianconero". "Vam dir que no l'any passat a diversos equips, anem mesurant el moment. Això vol dir que Pogba no ha decidit anar-se'n segur al final de la temporada (...) Potser es quedi un altre any al Juventus, per què no? ", ha conclòs.
Anar al contingut