Barça

Milito torna en breu de l'Argentina, esperançat de rebre un bon diagnòstic

Després de passar els últims tres mesos a l'Argentina recuperant-se de la seva lesió al genoll, Gaby Milito tornarà en les pròximes hores a Barcelona. Serà el moment de veure si tot el treball fet en aquest temps dóna els seus fruits o si, en canvi, la reaparició encara s'allargarà molt més. I és que Milito ja fa 16 mesos que està de baixa des d'aquella fatídica semifinal de la Champions contra el Manchester United.

Actualitzat
Va ser l'únic jugador que no va viure amb alegria el triplet de la temporada passada. Gaby Milito va gaudir del gran futbol del Barça des d'una posició privilegiada, la llotja del Camp Nou, un destí molt amarg per qui acostuma a trepitjar la gespa.

El malson del jugador argentí va començar en el partit de tornada de les semifinals de la Champions, a Old Trafford, contra el Manchester el 29 d'abril del 2008. Llavors unes molèsties es van convertir en el trencament del lligament creuat del genoll dret. Va ser operat pel doctor Ramon Cugat i la recuperació es va fixar en un període d'entre 6 i 9 mesos. A poc a poc, el central argentí semblava millorar i semblava acostar-se el seu retorn a la disciplina de grup. Però quan corria, el jugador mantenia un dolor que no permetia que progressés. Després de mesos d'espera, abans d'aquest estiu el van tornar a operar.

El jugador va viatjar al seu país i es va posar en mans dels metges i recuperadors de la selecció argentina i les notícies que arriben des d'allà és que el jugador ja no té molèsties.

Entre dijous i divendres passarà consulta amb el doctor Cugat per valorar-ne l'estat. Si tot va bé, el següent capítol seria el seu retorn a la Ciutat Esportiva per fer la seva pretemporada particular. El seu somni seria tornar a vestir la samarreta blaugrana, i per Guardiola una mena de regal en forma de fitxatge d'hivern.
Anar al contingut