Actualitat blaugrana

Milito serà operat del genoll dret i estarà sis mesos de baixa

Continuen les males notícies a can Barça. Aquest cop, una lesió se suma als darrers desastres blaugranes. Gabi Milito no tornarà a jugar aquesta temporada. El defensa argentí té una alteració en el lligament creuat anterior del genoll dret i haurà de passar per quiròfan. La setmana que ve li faran una artroscòpia i el més probable és que estigui uns sis mesos de baixa. Milito va sentir molèsties després del partit contra el Manchester, i des de llavors no ha pogut entrenar-se. Se li han fet diverses proves i avui els serveis mèdics del club han confirmat el diagnòstic.

Actualitzat

Milito es va lesionar al genoll dret en una acció fortuïta en el partit contra el Manchester. Tot i les molèsties, va poder acabar els 90 minuts, però, des d'aleshores, ni tan sols s'ha entrenat. Les proves dels últims dies revelen una alteració al lligament creuat. La setmana vinent serà sotmès a una artroscòpia per veure exactament el que té però, ara mateix, les previsions són pessimistes.

No és una lesió nova per a Milito, que ja va ser operat d'aquest lligament l'any 2001. Dos anys després, el Madrid va rebutjar fitxar-lo per aquest motiu, però a les darreres quatre temporades ha jugat sense cap problema al Saragossa, on va jugar 150 partits. L'estiu passat va passar sense problemes la revisió mèdica amb el Barça, amb qui té contracte fins al 2011.

Márquez, Xavi i Deco, absències de l'entrenament

Márquez, Xavi i Deco han estat els grans absents en la suau sessió d'entrenament que han fet els ajudants de Frank Rijkaard, Eusebio Sacristán i Johan Neeskens. El mexicà té una sobrecàrrega al taló d'Aquil·les, Deco pateix una sobrecàrrega als adductors, mentre que Xavi ha realitzat treball de recuperació, segons que ha informat el club.

Rijkaard tampoc no podrà comptar per al partit al Bernabéu amb Andrés Iniesta, convalescent encara de la inflamació al menisc extern del genoll esquerre que li va impedir jugar contra el València. Recupera en canvi Touré, pràcticament recuperat de la distensió del lligament lateral intern del turmell esquerre que va patir quan preparava el partit contra el València. La resta de la plantilla s'ha exercitat amb normalitat en les instal·lacions de la Masia, amb la presència de Pau Torres, porter del Barcelona B.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut