Barça

Milito diu que Messi és insubstituïble, però destaca la força del grup per sobre de qualsevol individualitat

Dissabte, a Bilbao, continuarà tancada a l'armari la samarreta de Messi. El davanter segueix entrenant-se al marge del grup, com aquest dijous ho han fet, per precaució, Xavi i Puyol, que no tindran problemes per jugar a San Mamés. Guardiola ha dirigit una suau sessió de recuperació. Aquest divendres començaran a treballar en el plantejament del partit contra l'Athletic Club. Milito ha dit que quan Messi no juga el Barça ho nota perquè és un futbolista insubstituïble. David Villa té la mateixa opinió, tot i que tant ell com Milito han destacat també la importància de l'equip per sobre de les individualitats.

Actualitzat
Messi farà petit el museu

Leo Messi continua la seva recuperació i serà una de les baixes de Guardiola per viatjar a San Mamés. L'argentí no es cansa de rebre premis. La setmana que ve li donaran el que l'acredita com a màxim golejador del futbol europeu de la temporada passada: la Bota d'Or. El blaugrana rebrà aquest trofeu en la cerimònia oficial que es farà dijous a Barcelona. Recordem que Messi va marcar 34 gols al llarg de tota la temporada. Durant una setmana la Bota d'Or estarà exposada al museu perquè tothom pugui veure-la de prop.

Cues per veure el Barça

A Bilbao esperen amb moltes ganes la visita del Barça. Mentre l'equip s'entrenava aquest dijous, els aficionats feien cua a les taquilles de San Mamés. El bon futbol sempre l'han valorat els seguidors de l'Athletic, tot i que el seu equip només ha pogut guanyar en 2 de les últimes 12 visites del Barça.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut