Barça

Milito abandona la sessió amb molèsties a l'adductor dret mentre l'equip continua preparant el partit contra el València

El Barça continua preparant el partit de dissabte, contra el València, sense una bona part dels jugadors internacionals. No serà fins demà dimecres que Guardiola comptarà amb la presència de la totalitat de la plantilla, un cop aquest vespre Espanya s'hagi enfrontat amb Escòcia. En la sessió d'avui, el central Gaby Milito s'ha hagut de retirar abans d'hora amb molèsties a l'adductor dret. L'argentí ja ha iniciat el tractament, i la seva evolució en les properes hores marcarà si demà es podrà entrenar amb normalitat amb la resta de companys. Mentrestant, el canari Pedro ha continuat treballant al marge del grup.

Actualitzat
Milito s'ha entrenat amb absoluta normalitat fins que ha notat molèsties a l'adductor de la cama dreta. L'argentí ha abandonat de manera immediata l'entrenament i, ara mateix, Guardiola no sap si hi podrà comptar per al partit de dissabte contra el València. Les molèsties obligaran el central a fer treball específic fins que es recuperi.

Qui sí que és segur que no jugarà contra els valencians és Pedro. Fa gairebé deu dies es va fer un trencament al bíceps femoral de la cuixa esquerra. Aquesta setmana ha entrat en la segona fase de la recuperació i ja se'l pot veure fent carrera contínua sobre la gespa. Per ara, ho fa al marge del grup, acompanyat en tot moment per Juanjo Brau, la seva ombra els últims dies. Ho té molt difícil per arribar a temps contra el València però, si la recuperació continua com fins ara, té possibilitats de ser entre els convocats per al partit de Champions contra el Copenhaguen d'aquí a vuit dies.

Mentrestant, Guardiola continua dirigint entrenaments sota mínims. Avui, un altre cop, només set jugadors del primer equip. Per demà a la tarda s'espera l'arribada de tots els internacionals.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut