Futbol

Milers de persones surten als carrers de Bilbao per celebrar la Supercopa d'Espanya

Tot i que finalment la famosa gavarra no ha sortit a la ria del Nerbion per celebrar el títol, milers d'aficionats de l'Athletic han aclamat els seus herois a la plaça de l'Ajuntament

Actualitzat

Mentre el Barça ha passat pàgina de la derrota en la Supercopa, a Bilbao han celebrat el títol amb l'eufòria de qui ha estat 31 anys esperant un moment com aquest. Els jugadors de l'Athletic, que al matí ja han vist com dos mil aficionats els aclamaven a Lezama, s'han quedat sense paraules davant de la gentada que omplia la plaça de l'Ajuntament, primer punt d'aturada de la celebració institucional.

Les generacions més joves no havien vist mai l'Athletic guanyar un títol, ja que l'últim va ser la primavera del 1984, la famosa Copa del Rei de les picabaralles dels jugadors a la gespa del Bernabéu. Tot i que finalment la famosa gavarra no ha sortit a la ria del Nerbion per celebrar el títol, milers d'aficionats bascos han sortit al carrer per aclamar els seus herois.

Tot i que ahir Ernesto Valverde va reconèixer que la Supercopa d'Espanya no era un títol tan transcendent, ja va advertir de la importància que tindria per a l'afició. Difícilment una  victòria a la Champions hauria mobilitzat més seguidors que els que han sortit aquest dimecres als carrers de Bilbao.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut