Motociclisme

Milers de persones assisteixen al funeral de Marco Simoncelli, celebrat a Coriano

Milers i milers de persones han assistit aquest dijous al funeral de Marco Simoncelli, a la localitat italiana de Coriano. Veïns, aficionats arribats de tot el món i, naturalment, els familiars de Simoncelli s'han congregat per dir l'últim adéu a aquest esportista, que va morir diumenge al circuit de Sepang. A la cerimònia hi havia Valentino Rossi, Alberto Tomba, Giacomo Agostini i altres pilots i esportistes italians de tots els temps.

Actualitzat
La cerimònia de comiat ha estat molt emotiva, i han estat més de dues hores marcades pels aplaudiments, el silenci, els cants corals, les pregàries i molts, molts aplaudiments.

El fèretre estava escortat per les dues motos del pilot. Al davant el pare, Paolo; Rosella, la mare; Martina, la germana; la nòvia, Kate, i, al carrer, milers d'aficionats. Quan s'ha acabat la missa, el pare s'ha abraçat a Dovizioso, l'adversari de Simoncelli des de l'època de les minimotos, i a Valentino Rossi, a Fausto Gresini i el director de l'equip, entre d'altres. Capirossi s'ha fos en una abraçada amb la mare i Jorge Lorenzo també ha saludat el pare. El mallorquí ha escrit aquesta dedicatòria: "Sempre et recordaré, perdó per haver discutit amb tu." Encara un últim homenatge, el fèretre a terra amb tots al voltant d'ell i les paraules de la nòvia: "Déu l'ha pres perquè era una persona perfecta, era massa perfecta i no podia viure amb nosaltres, comuns mortals."

Aquest dijous al vespre s'ha incinerat el cos de Simoncelli, campió del món dels 250 centímetres cúbics, que, tot i els seus 24 anys, ja forma part dels pilots llegendaris.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut