Mikel Landa (Movistar Team)

Mikel Landa fitxa pel Movistar Team per dues temporades

Recent guanyador de la Volta a Burgos i guanyador d'etapa en el Giro d'Itàlia, i de la classificació muntanya

Mikel Landa, el ciclista alabès de 27 anys que lidera el present i el futur del ciclisme espanyol en les grans competicions, ha fitxat pel Movistar Team per les dues properes temporades.

A partir de l'1 de gener de 2018 Landa lluirà el mallot del Movistar Team, que es mostra satisfet pel nou fitxatge: "Per a nosaltres és una gran notícia. Per edat i pel que està demostrant, és el corredor escollit per a liderar el ciclisme espanyol durant els propers anys", explica Eusebio Unzúe, mànager general del Movistar.

Mikel Landa és el recent guanyador de la Volta a Burgos i guanyador d'etapa en el Giro d'Itàlia, i de la classificació muntanya. Fa tres setmanes es va quedar a un segon de trepitjar el calaix final del Tour de França. L'alabès ha guanyat també etapes en el Giro del Trentino, la Volta al País Basc (ambdues per partida doble), i en la Volta a Burgos (en tres ocasions).

Landa va debutar en el ciclisme professional en 2010 en l'Orbea continental, abans de donar el salt l'any següent al World tour amb l'Euskaltel-Euskadi, on va córrer fins al 2013, per passar després per l'Astana (14-15) i l'Sky (16-17).