Cardenal ha volgut defensar-se de les crítiques. (Foto: EFE)
Esports

Miguel Cardenal, secretari d'Estat per a l'Esport, publica un article en defensa del Barça

El secretari d'Estat per a l'Esport, Miguel Cardenal, ha publicat un article al diari "El País" defensant el model de gestió del Barça, davant el conflicte fiscal en què es troba l'entitat blaugrana. En l'article, titulat "Orgullosos del Barça", Cardenal valora la immensa aportació que el Barça ha fet a l'esport espanyol i demana que no es facin judicis paral·lels mentre continuï obert el litigi del club amb Hisenda.

Actualitzat

El secretari d'Estat per a l'Esport, Miguel Cardenal, ha publicat un article al diari "El País" en què defensa el model de gestió del Barça, davant el conflicte fiscal en què es troba l'entitat blaugrana. En l'article, titulat "Orgullosos del Barça", Cardenal valora la immensa aportació que el Barça ha fet a l'esport espanyol i demana que no es facin judicis paral·lels mentre continuï obert el litigi del club amb Hisenda.

En aquest sentit, el president del Consell Superior d'Esports (CSD) detalla que "el Barça podria presumir de ser el club de futbol que més impostos genera al món" i recorda que està al corrent de pagament amb les Administracions Públiques.  

Anar al contingut