Miguel Cardenal ha instat la Federació a moure fitxa
Futbol

Miguel Cardenal demana explicacions a la Federació després que un àrbitre assistent denunciés pressions per perjudicar el Barça

El president del CSD insta la Federació Espanyola a "aclarir què té a veure" amb l'acusació d'un àrbitre assistent, que va denunciar pressions de l'estament arbitral per perjudicar el Barça en el clàssic del 21 de novembre

Actualitzat

El president del Consell Superior d'Esports (CSD), Miguel Cardenal, ha instat la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) a aclarir "de manera immediata què té a veure" amb l'acusació d'un àrbitre assistent, que ha denunciat pressions per perjudicar el Barça en el clàssic contra el Reial Madrid del 21 de novembre.

"Em sembla una denúncia gravíssima, és extraordinàriament alarmant. El que s'ha de fer davant una acusació d'aquesta mena és aclarir-la al més aviat possible i si cal, adoptar les mesures oportunes. M'agradaria que la Federació aclarís de manera immediata què té a veure amb aquesta acusació", ha afirmat en relació al fet que el Comitè Tècnic d'Àrbitres depèn de la Federació Espanyola.

Cardenal s'ha expressat així a Tarragona, on ha anat a firmar un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament per la celebració dels Jocs del Mediterrani del 2017. Segons aquest acord, l'Estat aportarà 3,4 milions d'euros per a la remodelació del Nou Estadi del Nàstic i de la pista d'atletisme de Campclar.

"A aquestes altures ningú pot tenir en el nostre país por de represàlies. Té a la seva disposició l'administració, el govern, el Consell Superior d'Esports, i el que ha de fer és posar-ho en coneixement també de l'autoritat esportiva", ha dit en referència a la voluntat de l'àrbitre assistent a mantenir-se en l'anonimat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut