El president del CSD, Miguel Cardenal
Futbol

Miguel Cardenal confirma que Antiviolència estudiarà les pancartes de l'Espanyol-Barça

"Les pancartes i els càntics de Cornellà - el Prat són inacceptables. Ja hem sol·licitat els informes per elaborar una proposta de sanció la setmana que ve", ha dit.

Actualitzat

El president del Consell Superior d'Esports (CSD), Miguel Cardenal, ha expressat el seu rebuig cap a l'exhibició de pancartes de contingut insultant exhibides durant l'Espanyol-Barça de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei.

"Les pancartes i els càntics que es van poder veure i sentir al camp de l'Espanyol són inacceptables i seran estudiats en la Comissió Antiviolència. De fet, en la reunió que hem tingut avui, hem acordat sol·licitar informes a la Federació Espanyola sobre el que va passar perquè la setmana que ve puguem abordar una proposta de sanció –ha explicat Cardenal–. Seguirem treballant amb tota la convicció per eradicar dels camps qualsevol manifestació que inciti a la violència i suposi un atac als valors que l'esport ha de transmetre", ha dit.

Abans que el president del CSD ho confirmés, la Lliga de Futbol Professional (LFP) ja havia expressat la seva intenció de portar el cas davant de la Comissió Antiviolència.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut