Barça

Mig milió d'aficionats culers celebren el títol de Lliga amb els jugadors del Barça

Dia de festa per a la família blaugrana. Després d'haver guanyat la Lliga número 22 del seu palmarès, el Barça ha fet aquest dilluns l'habitual rua pels carrers de la ciutat. Un autocar descobert ha passejat la plantilla i mig milió d'aficionats culers els han donat caliu.

Actualitzat
Dia de festa per a la família blaugrana. Després d'haver guanyat la Lliga número 22 del seu palmarès, el Barça ha fet aquest dilluns l'habitual rua pels carrers de la ciutat. Un autocar descobert ha passejat la plantilla i mig milió d'aficionats culers (segons la Guàrdia Urbana) els han donat caliu.

Els jugadors del Barça han començat a celebrar el títol amb un dinar de germanor abans de la rua. Ho han fet en una masia de Sant Quirze del Vallès.

La rua del Barça ha començat a dos quarts de set de la tarda. L'autocar descobert ha sortit de les Drassanes i ha acabat a l'avinguda de Sarrià amb Travessera de les Corts, en un recorregut pel centre de Barcelona. La festa al Camp Nou serà diumenge, transmesa per TV3, després del partit contra el Valladolid.

El Barça femení també celebra la Lliga

A banda de l'equip de Vilanova, també s'ha afegit a la festa l'equip femení del Barça. Les noies de Xavi Llorens van guanyar fa 15 dies la Superlliga amb un triomf a San Mamés contra l'Athletic (1-2) i han rebut la felicitació merescuda per part de l'afició.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut