Bàsquet

Mig miler d'aficionats celebren la permanència de l'ICL Manresa a la Lliga Endesa en una festa al Teatre Kursaal

El més aplaudit pels aficionats manresans ha estat el pivot serbi Dejan Musli, escollit en el segon millor equip ideal de la competició i rebut amb crits d'"MVP, MVP!"

Actualitzat

Després de certificar una agònica permanència a la Lliga Endesa en l'última jornada, els aficionats de l'ICL Manresa han pogut celebrar la continuïtat a la màxima categoria del bàsquet espanyol amb una festa que s'ha fet aquest diluns al vespre. Un mig miler de seguidors manresans s'han aplegat al pati del teatre Kursaal de la capital del Bages per aclamar els jugadors d'Ibon Navarro, que tot i encaixar sis derrotes consecutives es van beneficiar de la desfeta del Movistar Estudiantes a la pista del Guipúscoa Basket.

El més aplaudit pels aficionats de l'ICL Manresa ha estat el pivot serbi Dejan Musli, el jugador que millor rendiment ha donat aquesta temporada i que ha escollit en el segon millor equip ideal de la competició, i que ha estat rebut amb crits d'"MVP, MVP". En declaracions a Catalunya Ràdio, Musli ha expressat el seu desig de jugar en un equip amb més aspiracions la temporada que ve. "M'agradaria pujar un graó i tornar a l'Eurolliga, perquè he demostrat que puc", ha confessat.

En nom de tota la plantilla, el capità Román Montañez ha estat l'encarregat d'agrair a l'afició el suport rebut. "Ha estat una temporada molt dura, però al final ens queda bon sabor de boca. Hem treballat molt i ha valgut la pena", ha conclòs.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut