Fórmula 1

Mick Doohan és escollit per la FIA per fer de comissari al Gran Premi de Malàisia de Fórmula 1

L'excampió mundial de motociclisme de 500 cc serà l'encarregat de supervisar i aconsellar els comissaris esportius durant la segona cursa del mundial al circuit de Sepang

Actualitzat

L'australià Mick Doohan, excampió del món de motociclisme de 500 cc, ha estat escollit per la Federació Internacional d'Automobilisme per fer de "steward" al Gran Premi de Malàisia de Fórmula 1 que es disputarà aquest cap de setmana al circuit de Sepang.

És habitual que la FIA convidi un expilot a cadascuna de les curses del mundial de F1, tot i que en aquest cas Doohan no té cap experiència en les competicions sobre quatre rodes. El cinc vegades campió mundial de motociclisme només va participar en una edició de la Cursa de Campions i al 1998 va pujar al volant d'un Williams al Circuit de Catalunya.

En aquest cas concret, la FIA farà una excepció i permetrà que Doohan faci de supervisor dels comissaris de cursa en el segon gran premi de la temporada. L'expilot australià ha col·laborat amb Dorna i amb l'equip Honda HRC com a assessor, i actualment és president i director de competició de l'Associació Australiana de Kàrting.

Anar al contingut