Míchel, símbol del madridisme, entrena el Màlaga, que s'enfrontarà en l'última jornada al Reial Madrid i que té com a golejador l'exblaugrana Sandro (EFE)
Futbol

Míchel i Sandro Ramírez, opinions oposades de cara a l'enfrontament contra el Reial Madrid

El Màlaga del madridista Míchel rep el Reial Madrid en l'última jornada de Lliga. El seu golejador, Sandro Ramírez, somia a marcar davant els blancs i donar-li el títol al Barça

Actualitzat

Sandro Ramírez reafirmava la seva gran temporada al Màlaga amb dos gols davant el Granada. Ja en zona mixta, el davanter canari era preguntat pel Màlaga-Reial Madrid, que es jugarà a l'última jornada de la Lliga, i que podria acabar decidint el títol de Lliga."Tant de bo puguem guanyar el Madrid, pugui marcar un gol i ajudar el Barça a guanyar la Lliga", deia Sandro, que ja suma 12 gols amb l'equip andalús. "Vull seguir creixent. M'agradaria tornar al Barça algun dia", va comentar. Sandro ja li va marcar al Barça el primer gol en la seva visita a Màlaga (2-0). 

Del barcelonisme de Sandro al madridisme confès de Míchel, nou entrenador del Màlaga, que fugia d'estudi: "Un nou Valdano? La meva diferència amb Valdano és que jo sóc encara més madridista, ja que vaig estar 25 anys al club. Prefereixo que abans d'aquesta última jornada estigui tot fet i decidit. Prefereixo fer-li el passadis al Reial Madrid que no pas fer-li la punyeta. Però jo sóc professional i em dec al Màlaga. I qui dubti de la meva professionalitat és que no em coneix", ha dit. 

 

Anar al contingut