Michel després del primer gol del seu equip (EFE)
Futbol

Míchel: "És impossible que em deixi guanyar"

L'entrenador del Màlaga ha negat en una entrevista a Ràdio Marca que hagi insinuat que el seu equip es deixaria guanyar pel Reial Madrid, i ha afegit que qui pensi això és perquè no el coneix

Actualitzat

L'entrenador del Màlaga, Miguel Ángel González "Míchel", ha tornat a matisar les seves polèmiques declaracions on assegurava que en el partit de l'última jornada de lliga contra el Reial Madrid preferia fer el passadís -i no pas la punyeta- al seu exequip. Míchel ha volgut deixar molt clar que no va voler insinuar que el seu equip es deixaria guanyar i que els que pensin això és perquè no el coneixen.

"He parlat del tema i l'han tallat com han volgut. Qualsevol que escolti la xerrada o m'escolti a la ràdio és impossible que dedueixi que em deixaré guanyar, que vull que guanyi un altre. És impossible que jo em deixi guanyar. Primer és no conèixer-me. Tinc amics del Barça, l'Atlètic i el Madrid. jugui contra qui jugui. En la meva plantilla hi ha jugadors del Barça, el Madrid i l'Atlètic, però, per sobre de tot, són del Màlaga", ha assegurat en una entrevista a Ràdio Marca.

"Si no concedeixes entrevistes és un esquerp, si les concedeixes, tallen i peguen. Si algú és sensat, n'hi ha sensats i ximples en tots els clubs, ningú que pugui sospitar res de les meves paraules. El meu interès és el Màlaga, tot és desconeixement, més que maldat. Fa tant de mal un ximple... no diré un fill de puta", ha sentenciat el preparador del conjunt malagueny.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut