Futbol

Míchel: "Contra el Madrid jugaran els que pensem que són els millors. No ho entenc d'una altra manera"

L'entrenador del Màlaga ha descartat fer cap mena de concessió a l'equip on va passar gairebé tota la seva carrera com a futbolista en el partit en què el Madrid es juga el títol de Lliga

Actualitzat

L'entrenador del Màlaga, Míchel González, ha descartat que a l'última jornada de Lliga, a casa, davant del Reial Madrid, tingui pensat donar minuts als seus jugadors menys habituals: "A mi em molesta, però segur que aquesta idea ofèn els meus jugadors. Jugaran els que pensem que són els millors. No ho entenc d'una altra manera, i els meus futbolistes, tampoc. Aquesta és la realitat del nostre equip."

Míchel s'ha volgut allunyar del protagonisme que ha viscut aquestes últimes dues setmanes: "Després de tants anys en el futbol, entenc com funciona això, però jo no formo part d'aquest moviment, sobre judicis, culpables i innocents. Jo ja no jugo. Jo soc l'entrenador i el protagonisme el tenen els meus jugadors. I la seva trajectòria els avala."

El tècnic dels andalusos no creu que la situació en què està sigui incòmoda: "Feia dos mesos sí que era 'un marró', quan veia els partits a casa amb un vermut blanc i em preguntava per què no em trucava cap equip. Allò si que era 'un marró'. Això d'ara és una meravella." L'exjugador del Reial Madrid no ha volgut entrar en comparacions amb les dues lligues que els blancs van perdre a Tenerife: "No tenen res a veure amb això. Aquí som a Màlaga, parlem d'un equip diferent, de situacions diferents."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut