Fórmula 1

Michael Schumacher segueix en estat crític i els metges no s'atreveixen a fer un pronòstic

Els metges de l'hospital de Grenoble han dit avui dilluns, al matí, que Michael Schumacher segueix en estat crític i la seva vida corre perill. L'expilot alemany es troba en coma induït després de rebre un cop al cap esquiant. Els facultatius no s'han atrevit a fer cap mena de pronòstic.

Actualitzat

L'expilot de Fórmula 1 Michael Schumacher es troba en situació crítica i, segons els metges de l'hospital de Grenoble on està ingressat, la seva vida corre perill. El 7 vegades campió del món va patir un accident d'esquí diumenge en què es va donar un fort cop al cap. Segons els seus metges, el fet de portat casc va evitar que el cop fos mortal. L'alemany va ser operat en arribar a l'hospital i ara es troba en situació de coma induït.

A la roda de premsa de dilluns al matí els metges han desmentit que Schumacher, de 44 anys, fos objecte d'una segona intervenció quirúrgica de matinada, i creuen que tal com està l'expilot no caldrà tornar-lo a operar. Davant la gravetat de la seva situació, els facultatius no han volgut avançar cap mena de pronòstic per centrar-se en el dia a dia. El quadre mèdic no ha volgut donar més informació davant la petició de la família del Kaiser, que ha demanat respecte per la seva privacitat.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut