Fórmula 1

Michael Schumacher renuncia a córrer a València pels problemes físics que arrossega

El pilot alemany Michael Schumacher ha renunciat a disputar el Gran Premi d'Europa en substitució de Felipe Massa, tal com estava previst. Schumacher ha explicat, en un comunicat a la seva pàgina web, que no es troba en les millors condicions per substituir Massa i que els accidents que ha tingut recentment en curses de motos, que li han provocat molèsties a l'espatlla, no l'han ajudat gens. Ferrari ha comunicat que el substitut de Massa serà finalment el seu pilot provador Luca Badoer. El català Marc Gené, també provador de l'escuderia italiana, haurà d'esperar una nova oportunitat.

Actualitzat
Els "tifosi" es quedaran sense veure el Kàiser a la pista. Michael Schumacher ha renunciat a substituir Felipe Massa en el Gran Premi d'Europa de Fórmula 1, el 23 d'agost. El motiu, la lesió que arrossega a les cervicals des que va caure quan corria amb motos. Schumi, que es va posar a prova en un test a Mugello fa dues setmanes, va acabar l'entrenament amb molèsties al coll. Sense poder tornar a pujar al monoplaça, va continuar, amb karts, la preparació contra rellotge. Amb 40 anys i 3  després de la seva retirada, finalment el set vegades campió del món ha reconegut que no està a punt per tornar a la Fórmula 1.

Badoer és l'escollit

Ferrari ha comunicat que serà el pilot provador Luca Badoer qui formarà tàndem amb Kimi Räikkönen la pròxima cursa. D'aquesta manera ha quedat descartat Marc Gené, també pilot provador, però que acumula menys quilòmetres que l'italià al volant de l'F-60 d'aquesta temporada.

Nou contratemps per als organitzadors

L'absència de Schumacher ha estat un cop dur per al València Street Circuit. Des que fa quinze dies va anunciar que substituiria Massa al volant del segon Ferrari, l'efecte Schumacher es va notar amb un increment del ritme de venda d'entrades, de 30.000 a 45.000.

L'expectació pel Gran Premi d'Europa, però, es podria revifar si dilluns vinent el tribunal d'apel·lació de la FIA aixeca la sanció imposada a l'equip Renault en l'últim Gran Premi d'Hongria i que impedeix, de moment, que Fernando Alonso prengui part en la prova que es disputarà al circuit valencià.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut