Aficionats amb una bandera de Ferrari al davant de l'hospital de Grenoble. (Foto: Reuters)
Fórmula 1

Michael Schumacher es manté estable dins de la gravetat

Segons la portaveu de Michael Schumacher, la situació de l'expilot de Fórmula 1 és estable, tot i estar en estat crític des que va ingressar a l'hospital de Grenoble. La portaveu també ha comunicat que no es farà cap més roda de premsa fins que no hi hagi una evolució en l'estat físic del Kaiser.

Actualitzat

Segons la portaveu de Michael Schumacher, la situació de l'expilot de Fórmula 1 és estable, tot i estar en estat crític des que va ingressar a l'hospital de Grenoble. Sabine Kehm, que ha parlat a les portes del centre hospitalari, ha dit que és una bona notícia que el 7 vegades campió del món s'hagi mantingut estable durant la nit. La portaveu també ha comunicat que no es farà cap més roda de premsa fins que no hi hagi una evolució en l'estat físic del Kaiser.

Schumacher va caure esquiant diumenge als Alps francesos i es va donar un fort cop al cap. El fet de portar casc li va salvar la vida en un primer moment, però no li va evitar greus lesions. Primer va ingressar en un hospital a prop de Méribel, però davant la gravetat de les ferides el van traslladar a Grenoble, on ha estat sotmès a dues operacions. L'expilot es troba en coma induït i els metges no s'atreveixen a fer un pronòstic sobre el seu futur.


 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut