Bàsquet

Michael Ruffin, nou reforç del Manresa, podria debutar diumenge contra el Bilbao Basket

El possible debut de Michael Ruffin, substitut del lesionat Brian Cusworth, és un dels principals atractius del partit que jugarà aquest diumenge el Suzuki Manresa contra el Bilbao Basket (12.30 h, C33). L'equip de Jaume Ponsarnau vol sumar una victòria que faci oblidar la desfeta de Múrcia, mentre que el Bilbao arriba amb la intenció de convalidar la inversió econòmica que va fer a l'estiu, cosa que no ha aconseguit fins ara. Des del punt de vista històric, els biscains només han guanyat una vegada al Nou Congost, per tres triomfs manresans.

Actualitzat
Haurem d'esperar fins diumenge per saber si Michael Ruffin jugarà els seus primers minuts com a membre del Suzuki Manresa. Nascut a Denver, Colorado, fa 32 anys, Ruffin és un pivot de 2,02 metres que ja té experiència a l'ACB perquè va jugar una temporada i mitja al Caprabo Lleida, amb una mitjana de 6 punts i 8,7 rebots per partit. Ara estava fent la pretemporada de l'NBA amb els Oklahoma City Thunder, que finalment l'ha descartat.

Per la seva banda, el Bilbao Basket visita la capital del Bages amb la pressió de saber que, tot i la forta inversió feta a l'estiu, només ha guanyat un dels tres primers partits de Lliga i també ha perdut el matx d'anada de la prèvia de l'Eurocup contra el Donetsk (71-63). Serà un partit especial per a Javi Rodríguez, que torna a la que va ser casa seva durant dues temporades i mitja.

Pel que fa a les estadístiques, Manresa i Bilbao s'han enfrontat quatre vegades al Nou Congost, amb només una victòria visitant (76-83, temporada 2007-2008). La passada temporada els de Jaume Ponsarnau van imposar-se per 75-55.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut