Michael Phelps ha tornat a pujar a dalt de tot del podi al 100 m papallona. (Foto: Reuters)
Natació

Michael Phelps torna a pujar al podi com a guanyador dels 100 metres papallona a Charlotte

Michael Phelps ha tornat a guanyar als 100 metres papallona a l'Arena Grand Prix de Charlotte després d'anunciar la seva retirada, el 2012. Ha estat la segona vegada que Phelps competeix en aquesta modalitat, l'anterior va quedar segon, darrere de Ryan Lochte, que no ha pogut nedar per una lesió al genoll esquerre. Phelps fa un pas per estar a punt per als Jocs Olímpics de Rio, el 2016.

Actualitzat

Michael Phelps ha tornat a pujar al podi com a guanyador dels 100 metres papallona a l'Arena Grand Prix de Charlotte. Ha estat la segona vegada que el nord-americà ha competit en aquesta modalitat des que va anunciar la seva retirada després dels Jocs Olímpics de Londres, el 2012. La primera, va quedar segon per darrere de Ryan Lochte, que en aquest cas s'ha perdut la competició per una lesió al genoll esquerre.

Amb un temps de 52.13 i gairebé mig cos d'avantatge sobre el segon classificat, el bielorús Pavel Sankovich, Phelps fa amb aquesta victòria un pas més en les seves intencions de tornar a la competició activa i estar a punt pels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro al 2016. Les properes cites de Phelps i Lochte seran el pròxim mes d'agost quan es disputi el campionat nacional al sud de Califòrnia i els campionats de la Pan Pacífic a Austràlia. 

Anar al contingut