Michael Phelps, durant el Gran Premi de Santa Clara (Reuters)
Natació

Michael Phelps continua progressant de cara als Jocs de Rio

El nedador nord-americà aconsegueix el triomf als 200 m estils i 200 m papallona al Gran Premi de Santa Clara, i demostra que pot arribar a Rio 2016 en condicions d'ampliar el seu registre de 18 medalles olímpiques

Jaume CabeceransActualitzat

Michael Phelps va guanyar dues de les cinc proves realitzades al Gran Premi de Santa Clara. El nord-americà es va imposar en els 200 m estils, i va obtenir el seu millor temps de l'any baixant dels 2 minuts. Phelps també va tenir actuacions destacables als 200 m lliures i 200 m papallona, on va aconseguir la victòria. L'única pega de la jornada va ser la novena posició a la prova d'esquena, que tot i això no va desanimar el de Baltimore.

En acabar les proves, el nord-americà es va mostrar content davant els resultats. "Aquest és el tipus de progrés que jo volia veure, estic feliç de trobar-me en aquesta posició". L'atleta també va comprovar que conserva un bon estat de forma per la participació dels propers Jocs Olímpics de Rio, encara que segueix allunyat dels seus millors registres.

Cal recordar que Phelps no podrà participar aquest estiu al Mundial 2015 a Kazan com a penalització de la federació per conduir en estat d'embriaguesa el 2014. Retirat provisionalment de l'esport, Phelps provarà de reaparèixer en els pròxims Jocs per intentar millorar el seu registre de 18 medalles olímpiques, el més gran que ha aconseguit mai cap esportista olímpic.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut