Michael Oliver, encerclat pels jugadors de la Juventus (Reuters)
Futbol internacional

Michael Oliver, designat per dirigir la final de la FA Cup a Wembley

La Federació d'Anglaterra de Futbol (FA) ha escollit el col·legiat Michael Oliver, el polèmic àrbitre del Reial Madrid - Juventus, per xiular la final de la Copa anglesa entre el Manchester United i el Chelsea a Wembley el 19 de maig a Wembley

Actualitzat

L'anglès Michael Oliver, el polèmic àrbitre del partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions entre Reial Madrid i la Juventus de Torí al Bernabéu, ha estat designat aquest dimarts per la Federació d'Anglaterra de Futbol (FA) per dirigir la final de la FA Cup del proper 19 de maig.
   
Tant Oliver com la seva dona, Lucy, van rebre insults i trucades i missatges amenaçadors després que el col·legiat xiulés un penal a favor del Reial Madrid en el minut 93 per falta de Mehdi Benatia sobre Lucas Vázquez i expulsés el porter Giuanluigi Buffon per protestar. El posterior gol des dels 11 metres de Cristiano Ronaldo va evitar la pròrroga i va classificar a l'equip blanc per a semifinals de la Champions.
   
La UEFA i la FA, màxim organisme del futbol anglès, van condemnar l'assetjament patit per Oliver i la seva dona i van mostrar el seu "ferm suport" a l'àrbitre. "Em vaig sentir molt orgullós quan vaig rebre la trucada en què em van comunicar la notícia. Dirigir una final de FA Cup no és una cosa que t'imaginis quan comences en això. Però segons avances en la teva carrera t'ho marques com a objectiu, tot i que saps que serà complicat. Aquesta és una oportunitat que només arriba una vegada a la vida ", ha explicat el col·legiat, en unes declaracions a la pàgina web de la FA.   

L'estadi de Wembley a Londres serà la seu de la final de l'edició número 147 de la Copa d'Anglaterra entre el Manchester United, botxí del Tottenham Hotspur en semifinals (2-1), i el Chelsea, que es va desfer en la penúltima ronda del Southampton (2-0).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut