El MIC Integra és una nova categoria de futbol adaptat (Foto: MIC).
Futbol

MIC Integra, la nova categoria de futbol adaptat

El MIC Integra, és una nova categoria de futbol adaptat que ha debutat avui a Palamós i on hi participen 12 equips de 9 entitats.

Actualitzat
El MIC Integra, és una nova categoria de futbol adaptat que ha debutat avui a Palamós i on hi participen 12 equips de 9 entitats.
 
Dotze equips de persones amb discapacitat intel·lectual debuten a Palamós al MIC Integra, la nova categoria de futbol adaptat creada pel
Torneig Internacional de Futbol Base MIC-Mediterranean International Cup amb el suport de l'Obra Social " la Caixa". La competició, apadrinada pel jugador del F.C. Barcelona Andrés Iniesta, compta amb la participació d'equips provinents de 9 entitats de comarques de Girona i Osona: la Fundació Ramon Noguera de Girona, CA La Garrotxa - La Fageda d'Olot, Fundació Vimar de Palamós, Altem de Figueres, el Centre Ocupacional i Especial de Treball (COIET) del Pla de l'Estany, Fundació Astres - Can Font de Llorà; El Dofí de Figueres, el MAP- Abadessenc de Ripoll i el Club Esportiu CAR de Vic.

La incorporació d'aquesta nova categoria respon a la voluntat del torneig MIC "d'anar sempre endavant del que és pròpiament el futbol amb l''objectiu de créixer i de ser una referència mundial no només per la competició en sí mateixa, sinó també per la magnitud i els esdeveniments que s'hi porten a terme", segons ha explicat el director del torneig, Juanjo Rovira.

Per la seva banda, com a portaveu de les entitats participants, la directora-gerent de la Fundació Ramon Noguera, Pepita Perich, va destacar
"la implicació i la il·lusió de les entitats per participar-hi" i va assegurar  que "aquesta primera edició serà un tret de sortida i una clara aposta de futur per continuar treballant els valors que representa l'esport per a les persones amb discapacitat".

La competició del MIC Integra ha començat a les 10 del matí al camp annex del Palamós en format de grups al llarg de tot el matí. A la tarda se celebraran les semifinals i la final al mateix camp.

L'objectiu del MIC, segons ha explicat el seu director, és que "aquesta edició sigui una primera experiència del MIC Integra que vagi creixent en els propers anys i s'hi incorporin més entitats per poder visualitzar l'important treball que porten a terme".
Anar al contingut