Mèxic trenca el mur defensiu dels Estats Units amb un gol de Rafa Márquez en els últims minuts (1-2)

La selecció mexicana ha derrotat el combinat nord-americà al Mapfre Stadium de Columbus, un feu on fins ara no havia superat mai els amfitrions

La selecció mexicana ha superat el plantejament defensiu dels EUA (1-2), que han optat per un 5-3-2, gràcies a un gol de Rafa Márquez en el minut 89, en un partit disputat a Columbus (Ohio), on els mexicans havien perdut quatre partits seguits contra els amfitrions per 2-0.

La primera meitat d'aquest partit de la fase de classificació per al Mundial de Rússia del 2018 ha estat dominada pels mexicans. En el minut 20, Miguel Layún ha fet el 0-1. Poc després de començar la segona meitat, en el minut 49, Bobby Wood ha empatat a 1.

Els nord-americans han tornat al seu tradicional 4-4-2 i han passat a dominar. Gairebé al final del matx, però, l'exblaugrana Márquez ha aconseguit el gol de la victòria dels seus rematant de cap un córner servit per Layún. El blanc-i-blau Diego Reyes, que ha estat titular, ha jugat 46 minuts abans de ser substituït.