Giovani dos Santos reacciona davant una decisió arbitral. (Foto: EFE)
Giovani dos Santos és un referent imprescindible a la seva selecció (EFE)
Mundial

Mèxic marca 3 gols contra Camerun, però acaba guanyant per 1 a 0

Mèxic s'ha imposat al Camerun per 1 gol a 0 en el partit que tancava la primera jornada del Grup A. Tot i que s'han marcat 4 gols, només 1 ha pujat al marcador. Rafael Márquez, capità de la selecció mexicana, ha jugat el seu partit número 13 en un Mundial i s'ha convertit en el mexicà amb més internacionalitats de la història en una fase final de la Copa del Món

Actualitzat

Mèxic s'ha imposat al Camerun per 1 gol a 0 en el partit que tancava la primera jornada del Grup A. Tot i que s'han marcat 4 gols, només 1 ha pujat al marcador. Rafael Márquez, capità de la selecció mexicana, ha jugat el seu partit número 13 en un Mundial i s'ha convertit en el mexicà amb més internacionalitats de la història en una fase final de la Copa del Món.

Durant la primera part el gran protagonista del partit no ha estat cap jugador, sinó l'àrbitre. El colombià Wilmar Roldán ha anul·lat dos gols a Mèxic i un altre al Camerun, tots tres per fora de joc. Els dos dels mexicans, obra de Giovani dos Santos, eren legals. Com a jugades més destacades d'aquesta primera meitat, un xut al pal de Samuel Eto'o pels africans en el minut 21.

En el minut 61 els centreamericans han obtingut el gol que ja s'havien merescut durant els primers 45 minuts. Una passada en profunditat molt bona d'Herrera ha deixat l'omnipresent Dos Santos sol davant el porter Itandje, que ha aturat el seu xut. Peralta ha aprofitat el rebuig per aconseguir el gol de Mèxic. Camerun ha tingut la seva ocasió per empatar en el temps de descompte, amb una rematada de cap de Moukandjo que ha aturat Ochoa.

 

 

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut