Futbol

Mesut Özil es mostra decebut amb el Werder Bremen per no haver acceptat l'oferta del Madrid

Mesut Özil no acaba de digerir la negativa del seu club, el Werder Bremen, per haver refusat l'oferta del Reial Madrid i ha reconegut que li hauria agradat marxar al conjunt blanc. "Quan es té una oferta així, un voldria poder acceptar-la. És el somni de qualsevol futbolista, poder jugar en un dels grans d'Europa", ha assegurat el jove internacional alemany de 21 anys i una de les revelacions del Mundial de Sud-àfrica. La direcció del Werder Bremen, equip amb el qual té contracte fins la temporada que ve, va rebutjar aquest divendres una oferta pel jugador del Reial Madrid i fins i tot Klaus Allofs, gerent del club alemany, va qualificar d'"inacceptable" la proposta madridista.

Actualitzat
"Estic molt trist i així l'hi he dit també al senyor Allofs", ha afegit Özil després del partit en què el Werder Bremen ha golejat el modest Ahlen per 0-4 a la Copa Alemanya i en què el migcampista ha estat titular i ha jugat 62 minuts.

Fins ara, Özil havia assegurat que es quedaria al Werder, d'acord amb els termes del seu contracte i malgrat ser l'objectiu d'alguns clubs europeus com el Barça, el Chelsea i el Manchester United, entre d'altres. El mateix tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, ha expressat després del partit d'homenatge a Franz Beckenbauer contra el Bayern de Munic certa resignació per la decisió del Werder Bremen. "És un gran jugador, però si no el deixen marxar, no podem fer res", ha reconegut el portuguès.



NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut