Futbol

Messi, Xavi, Iniesta, Kaká i Cristiano Ronaldo són els finalistes del FIFA World Player

Messi ja té la Pilota d'Or i ara aspira a recollir el premi de millor jugador mundial, el FIFA World Player. Aquest és un trofeu especialment valorat pels jugadors perquè voten els seleccionadors i els capitans de tots els països. La FIFA ha anunciat aquest dilluns els cinc finalistes. Serà una mena de duel entre el Barça i el Reial Madrid. En concret, els cinc aspirants són Leo Messi, Andrés Iniesta i Xavi Hernández, per part del Barcelona, i Cristiano Ronaldo i Kaká per part del Reial Madrid. El 21 de desembre es coneixerà el nom del vencedor.

Actualitzat
Leo Messi ja és més a prop de completar la llista de guardons que aquesta temporada el converteixen, sense cap discussió, en el millor jugador del món. Si aquest diumenge rebia la Pilota d'Or, aquest dilluns la FIFA l'ha inclòs, conjuntament amb els seus companys Xavi i Iniesta i els madridistes Cristiano Ronaldo i Kaká, com a un dels cinc finalistes del FIFA World Player. Però ningú no dubta que el crack del Barça serà el guanyador a la gala que es farà el pròxim dia 21 a Zuric.

2009: l'any Messi

Fa dos anys, era Kaká qui el superava, i l'any passat era Cristiano Ronaldo qui es feia amb el títol de millor jugador mundial que atorguen les votacions dels entrenadors i capitans de les federacions afiliades a la FIFA. Però el 2009 és l'any Messi. L'argentí ha guanyat tots els títols possibles amb el Barça i aquests èxits l'han convertit en el jugador franquícia del conjunt català. Millor jugador i davanter de la Champions, Onze d'Or, millor jugador de la Lliga espanyola i ara li toca el FIFA World Player. Un any de somni que Messi no oblidarà mai.
Anar al contingut