Barça

Messi, Xavi i Iniesta, acompanyats d'amics, familiars i d'una àmplia representació blaugrana, ja són a Zuric

Xavi, Iniesta i Messi ja són a Zuric. Els tres nominats a la Pilota d'Or han sortit aquest matí cap a Suïssa, on aquesta tarda se sabrà un dels secrets més ben guardats dels últims mesos: qui és el millor jugador del món de la temporada passada. A l'aeroport del Prat hi ha hagut un molt bon ambient quan jugadors i tècnic han embarcat rumb a la seu de la FIFA. Les travesses ja estan fetes, ara caldrà saber el nom del guanyador. Josep Guardiola opta també a ser escollit millor entrenador de la campanya passada. Als tres candidats els agradaria un tros de Pilota d'Or per a cadascú. Al Palau de Congressos de Zuric tot està a punt per a la gala.

Actualitzat
Zuric serà avui una festa blaugrana. Amics i familiars de Xavi, Iniestra i Messi han marxat cap a Suïssa una estona abans que els jugadors. Cares conegudes del barcelonisme han volgut ser al costat dels tres jugadors del Barça.

L'expedició ha viatjat a Zuric en dos avions. En el primer, que ha sortit a les 11.15 hores, hi han viatjat directius, encapçalats pel president Sandro Rosell, exentrenadors, exresponsables del planter o altres Pilotes d'Or culers com Luis Suárez i Hristo Stòitxkov. Tots ells han sortit de la Masia a les 9.15 hores en dos autocars.

Els protagonistes principals, Messi, Xavi i Iniesta, han viatjat en el segon avió, juntament amb familiars i amics. També hi han viatjat Villa, Piqué i Puyol, candidats a l'onze de l'any, i Pep Guardiola, que opta a ser el millor tècnic del 2010. Aquest avió s'ha enlairat quan faltaven pocs minuts per a les 12 del migdia.

La decisió es coneixerà a partir de les 18.30 hores, quan començarà la gala FIFA Pilota d'Or al Kongresshaus de Zuric, i que podreu seguir en directe per TV3, Esport 3 i Elsesports.cat. Una cerimònia en què també se sabrà si Pep Guardiola és el millor entrenador.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut