Futbol

Messi vol treure's l'espina del penal fallat contra el Chelsea guanyant la Champions

Leo Messi encara no s'ha pogut treure del cap el penal que va fallar contra el Chelsea, cosa que va impedir que el Barça jugués la final de la Champions. És per això que guanyar la competició continental s'ha convertit en l'obsessió de l'argentí aquesta temporada.

Actualitzat
Leo Messi encara no s'ha pogut treure del cap el penal que va fallar contra el Chelsea, i que va impedir que el Barça jugués la final de la Champions. És per això que guanyar la competició continental s'ha convertit en l'obsessió de l'argentí per a aquesta temporada. "Encara tinc l'espina clavada de fallar el penal. Aquest any anirem a buscar el títol", ha assegurat l'argentí.

Molt competitiu. Sempre ho vol guanyar tot. D'una manera o altra, Messi se sent culpable que el Barça no disputés la final de l'última Champions. I més quan els blaugrana tenien tots els números per guanyar el trofeu per cinquena vegada. Així , el davanter argentí s'ha marcat com a clar objectiu de la temporada guanyar la Lliga de Campions.

A nivell personal, Messi ha començat la temporada amb el mateix idil·li amb el gol amb el qual va tancar el curs passat. Torna a ser el "Pichichi" del Barça i l'home que marca més diferències a l'equip. Amb Guardiola va viure el seu màxim creixement personal a nivell futbolístic i ara espera tenir continuïtat en aquesta progressió amb Tito Vilanova a la banqueta. Per ell el model és el mateix.

"Són personalitats diferents, però el treball i la filosofia és la mateixa. Hi ha la mateixa gent treballant, encara que a l'hora de preparar els partits cadascú té maneres diferents i també de transmetre", ha explicat Messi comparant Guardiola i Tito Vilanova.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut