Barça

Messi: "Veure Neymar al Reial Madrid seria terrible i un gran cop per a tot el barcelonisme"

El crac del FC Barcelona i capità de la selecció argentina ha admès en una entrevista a TyC Sports que el possible fitxatge del brasiler del conjunt blanc seria un cop molt dur

Actualitzat

Lionel Messi, jugador del FC Barcelona i capità de la selecció argentina, ha admès aquest dimarts en una entrevista al canal TyC Sports a la seva casa de Castelldefels que veure el brasiler Neymar al Reial Madrid "seria terrible" i "un cop dur".

"Seria terrible pel que significa Ney per al Barcelona, tot i la manera en què se'n va anar... Va guanyar títols importants aquí. Seria un cop dur per a tots, segurament seria un gran cop per a tot el barcelonisme. A nivell futbolístic faria el Madrid moltíssim més fort del que ja és."

Messi també ha reiterat que no competeix amb el portuguès Cristiano Ronaldo i ha valorat que el Reial Madrid guanya fins i tot jugant malament, cosa que el Barça no sol fer.

"No competeixo amb ell (Ronaldo). M'estimula veure el Madrid una altra vegada a la final de Champions, veure'ls guanyar la Lliga o veure altres equips campions, això m'estimula. Jo vull ser campió tots els anys, vull guanyar coses col·lectives tots els anys, no m'interessa la resta"

"El Madrid té una cosa: que guanyen. Jugant malament, guanyen, estan fent un mal partit i se'n surten. A nosaltres ens costa moltíssim més. Nosaltres hem de ser molt superiors per guanyar. El Madrid és molt respectat a Europa, li juguen diferent", ha destacat.

 

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut