Actualitat blaugrana

Messi torna lesionat i està gairebé descartat pel partit de Lliga de diumenge, contra l'Osasuna

Rijkaard ja té tots els homes. Giovani, Ronaldinho, Márquez, Messi i Gudjohnsen, que no van arribar a temps a l'entrenament de dijous, ja són a Barcelona. Messi, però, és dubte per al partit que el Barça disputarà diumenge al camp de l'Osasuna, corresponent a la tercera jornada de Lliga. L'argentí té una contractura als isquiotibials de la cama dreta i no s'ha entrenat amb el grup, com Ronaldinho, Márquez i Giovani, que tenen sobrecàrregues musculars després d'haver jugat amb les seves seleccions.

Actualitzat

Segons han informat els serveis mèdics del club blaugrana, Messi ja va tornar de la concentració de la selecció albiceleste lesionat. Malgrat que ahir divendres es va entrenar amb aparent normalitat amb la resta del grup, l'argentí es va exercitar per separat dels seus companys. Els metges del club blaugrana consideren que existeix "risc d'una lesió més important" i, per tant, la presència de Messi contra l'Osasuna és dubtosa. Messi va ser un dels jugadors més destacats del partit amistós que dimecres passat va enfrontar Austràlia i l'Argentina a Melbourne, en què va jugar 89 minuts.

El grup, que es va exercitar al Miniestadi, va començar l'entrenament amb exercicis d'escalfament i rondos. També van dedicar part de la sessió a fer un treball consistent en passades i control de pilota, i força treball físic.

En el tram final de la sessió, els components del primer equip del Barça van practicar un joc de posicions en un espai reduït, que en aquest cas corresponia a un terç de camp, aproximadament. Mentre la resta de la plantilla es retirava als vestidors, els porters es van quedar una estona practicant el servei de porteria.

Laporta amenaça

Joan Laporta va insistir ahir que pensa exigir compensacions econòmiques per tots els problemes que comporta la marxa dels jugadors internacionals amb les seves seleccions. El president blaugrana va avisar que si no, farà una crida als grans clubs a rebel·lar-se contra la UEFA. Laporta va recordar que la UEFA seria "la menys interessada que s'entrés en aquesta dinàmica", per la qual cosa es va mostrar convençut que els clubs europeus finalment aconseguiran les seves pretensions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut