Barça

Messi torna al Bernabéu, l'estadi on ha celebrat més gols després del Camp Nou

El crac blaugrana ha jugat 17 partits al Santiago Bernabéu i hi ha marcat 14 gols. Després del Camp Nou, és l'estadi on n'ha celebrat més

Albert AguileraActualitzat

Amb el 30 a l'esquena i només 18 anys, Leo Messi trepitjava per primer cop el Santiago Bernabéu. Sobre la gespa, l'argentí ja va deixar mostres de què era capaç de fer. Aquella nit, la del 0-3, la del recital de Ronaldinho, Messi també va saber, per primer cop, com les gasta la defensa del Madrid.

Des de llavors, ha jugat 16 partits més al Santiago Bernabéu, entre totes les competicions, i hi ha marcat 14 gols. 14 vegades que els jugadors del Reial Madrid han hagut de recollir la pilota a la xarxa. Fora del Camp Nou, el Bernabéu és l'estadi on Messi ha marcat més gols.

Gols de tot tipus: de jugada, deixant en evidència la defensa madridista..., de falta, sobrepassant la tanca i fent inútil l'estirada del porter... o transformant un penal.

Gols decisius, com els dos que va marcar el 2011, en l'únic partit de Lliga de Campions que ha jugat Messi al Bernabéu. Un d'aquests, el segon, segurament el millor gol que ha fet fins ara l'argentí al camp del Reial Madrid. Dues dianes que van donar als blaugrana el bitllet per a la final de Wembley, on el Barça va guanyar la quarta Champions.

Gols, també, que han contribuït a victòries històriques al camp del màxim rival, com la golejada per dos gols a sis del 2009 o la remuntada del clàssic de Lliga del 2014, amb un hat-trick de l'argentí.

Amb 30 anys i el 10 a l'esquena, Messi vol seguir sent la bèstia negra del Bernabéu. Perquè, quan Messi trepitja la gespa del Bernabéu, tot és possible. Qualsevol descuit, qualsevol errada, pot acabar amb l'argentí celebrant un gol i fent emmudir, de nou, el Santiago Bernabéu. 

ARXIVAT A:
El ClàssicMessi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut