Leo Messi torna a ser el futbolista més ben pagat del món (EFE)
Futbol internacional

Messi supera Cristiano Ronaldo com el futbolista més ben pagat del món

Segons la revista "France Football", el crac argentí del Barça va ingressar 126 milions d'euros bruts pels 94 milions del portuguès

Actualitzat

L'argentí Lionel Messi, amb ingressos de 126 milions d'euros bruts anuals, ha avançat el portuguès Cristiano Ronaldo, que s'embutxaca 94 milions d'euros, en el rànquing de futbolista més ben pagat del món, segons la revista "France Football". En tercera posició es col·loca el brasiler Neymar, davanter del París Saint-Germain (PSG), amb 81,5 milions d'euros, i a continuació venen el gal·lès del Reial Madrid Gareth Bale, amb 44 milions d'euros, i el central català del FC Barcelona Gerard Piqué, que va ingressar 29 milions.

En els ingressos calculats per "France Football", que es divulguen aquest dimarts i als quals ha tingut accés EFE, s'inclou el sou brut, les primes i els guanys per publicitat acumulats en la temporada 2017-2018. L'astre argentí del Barça ha recuperat la seva posició dominant, després d'haver-la perdut en la temporada 2016-2017, quan cobrava 76,5 milions d'euros mentre que l'internacional portuguès en guanyava 87,5.

A més, el prestigiós setmanari francès, que organitza el lliurament de la Pilota d'Or, ha assegurat que és la primera vegada que un jugador sobrepassa la barrera dels 100 milions d'euros d'ingressos.

Mourinho lidera el rànquing d'entrenadors

Respecte als entrenadors, el portuguès José Mourinho, al capdavant de la banqueta del Manchester United, ocupa la primera posició per segona vegada consecutiva amb 26 milions d'euros, que inclouen el sou brut, les primes i els guanys per publicitat. Després d'ell venen l'italià Marcello Lippi, seleccionador de la Xina, amb 23 milions d'euros; l'argentí Diego Simeone, Atlètic de Madrid, amb 22 milions; el francès Zinedine Zidane, Reial Madrid, amb 21 milions; i el català Pep Guardiola, Manchester City, amb 20 milions.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut