Futbol

Messi s'entrena amb l'Argentina per preparar l'amistós contra la selecció espanyola

Ara que Maradona no reclama tota l'atenció, la selecció argentina vol explotar totes les possibilitats que li ofereix el que per molts és el millor jugador del món. Vaja, que, com passa al Barça, Leo Messi marqui les diferències. Durant una bona temporada, Messi ha estat al servei de Maradona. Ara és l'Argentina la que dóna el comandament de la selecció a Leo Messi. Dimarts, l'"albiceleste" s'enfronta en un amistós a Buenos Aires contra la campiona del món, Espanya.

Actualitzat
Entre la cara de decepció de Messi al Mundial i la cara d'alegria aquests dies entrenant-se amb la selecció argentina hi ha un canvi substancial: el relleu del seleccionador. Ha passat de l'histrionisme de Maradona a la tranquil·litat de Sergio Batista. El nou tècnic el coneix molt bé, ja que amb ell Messi va aconseguir la medalla d'or als Jocs Olímpics de Pequín. Per això, el crac argentí veu de bon ull la nova etapa.

Messi, amb Milito i Mascherano

Messi està acompanyat en la selecció argentina per dos companys del Barça. Un és un vell amic, Gaby Milito, i l'altre és el nou fitxatge, Javier Mascherano. Messi i Milito aprofiten aquests dies per posar-lo al dia de l'actualitat blaugrana i fer-li més fàcil l'adaptació.

Una reunió blaugrana que encara serà més gran quan dimarts es trobin al terreny de joc, a Buenos Aires, en l'amistós entre l'Argentina i Espanya. Deu blaugranes junts, que serien onze si Puyol no s'hagués lesionat. Gairebé una alineació sencera per a Guardiola.

El Brasil s'entrena a Barcelona

Dani Alves ha fet de guia als seus companys del Brasil per la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El successor de Dunga, Mano Menezes, ha fet una convocatòria amb pocs mundialistes, però la "canarinha" desperta passions on vagi. Durant els cinc dies que el Brasil s'estarà a Barcelona, el nou seleccionador treballarà amb l'estrella del Milan, Pato, i amb l'últim fitxatge de Berlusconi, Robinho, que va ser a prop de Can Barça.

Aquest dissabte, el blaugrana Adriano s'afegirà al grup en substitució del madridista Marcelo, que és baixa per lesió. La "seleçao" també té vells coneguts de l'afició culer com Henrique, cedit al Racing, o Hernanes, de la Lazio, que va interessar Txiki Begiristain. Dimarts, únic partit, a porta tancada, contra el Barça B.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut