Barça

Messi s'entrena amb l'Argentina a Washington i assegura que està bé en un breu missatge al seu Facebook

El crac del Barça havia notat unes molèsties al turmell durant la sessió preparatòria matinal, però els posteriors exàmens mèdics han descartat qualsevol tipus de lesió i a la tarda s'ha exercitat sense problemes amb la resta dels seus companys de la selecció argentina a Washington

Actualitzat

Després de donar l'ensurt per unes molèsties en un turmell, Leo Messi s'ha pogut entrenar amb normalitat amb la resta dels seus companys en la sessió dirigida per Gerardo "Tata" Martino un cop s'ha confirmat que no té cap lesió d'importància.

Messi havia abandonat pel matí la concentració de la selecció argentina a Washington després de notar unes molèsties al turmell durant el primer entrenament als Estats Units per sotmetre's a una ressonància magnètica. Les especulacions sobre una possible lesió han quedat esvaïdes quan, a través d'un comunicat la Federació Argentina, ha informat que el jugador un traumatisme al peu dret que es va fer durant el clàssic de diumenge passat.

Segons aquest mateix comunicat, després de ser examinat no hi ha cap lesió important i el jugador s'ha quedat amb la seva selecció per jugar els dos amistosos previstos contra El Salvador i l'Equador. El crac del Barça va aterrar a la capital nord-americana la matinada de dilluns a dimarts enmig d'una gran expectació. Els mateixos serveis mèdics del Barça, que han estat en tot moment en contacte amb ell, informen que no té cap lesió.

Missatge tranquil·litzador al Facebook

Després de confirmar-se que no pateix cap lesió de gravetat al turmell, Messi ha volgut enviar un missatge de tranqul·litat a tots els seus seguidors a taravés del seu compte de Facebook. "Estic bé, moltes gràcies per les mostres de suport! Una abraçada", ha escrit amb una fotografia on se'l veu somrient.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut