Barça

Messi s'entrena amb el grup i Puyol i Jeffren fan treball de camp

Segon entrenament del Barça abans del partit a Mallorca. Tot un repte per als de Guardiola, perquè fins ara els equips entrenats per Laudrup sempre han resistit al joc blaugrana en la Lliga, amb una victòria i dos empats. Aquest matí, a la ciutat esportiva Joan Gamper, ja s'ha integrat al grup Leo Messi, després de quedar-se ahir al gimnàs per fer treball específic. Jeffren i Puyol han fet treball individual de camp, mentre que Xavi i Valdés continuen el tractament de les seves respectives lesions. A causa d'aquestes baixes, en la sessió també s'hi han pogut veure tres homes del filial: el porter Rubén Miño, el lateral dret Martín Montoya i Thiago Alcántara.

Actualitzat
Jeffren compleix avui les cinc setmanes que els metges li van pronosticar de baixa després de trencar-se el recte anterior de la cuixa esquerra en un entrenament. Puyol, per la seva banda, evoluciona favorablement de la tendinitis que té al vast extern del genoll esquerre, que arrossega des de fa ja més d'un mes. Tots dos podrien rebre l'alta abans del partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions que el conjunt blaugrana disputarà contra l'Arsenal, el 8 de març que ve.

També s'espera que juguin davant l'equip britànic Xavi Hernández i Víctor Valdés. Xavi té un petit trencament fibril·lar al soli de la cama esquerra, i Valdés, una distensió a la càpsula posterior del genoll esquerre. Tots dos han estat avui fent tractament i no se'ls ha vist pel camp d'entrenament.

El tècnic del Barcelona, Pep Guardiola, no podrà comptar amb cap d'aquests quatre jugadors ni amb el sancionat Dani Alves per al partit de Lliga de dissabte que ve contra el Mallorca. Per això, ha tornat a convocar, per completar la sessió, els tres jugadors del Barça B que ja hi eren ahir: el porter Rubén Miño, el defensa Martín Montoya i el migcampista Thiago Alcántara.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut