Sabella s'està pensant si deixa Messi d'inici a la banqueta contra Colòmbia. (Foto: EFE)
Futbol

Messi rep l'alta mèdica però apunta a suplent en l'Argentina-Colòmbia de classificació per al Mundial

Aquesta mitjanit el canal Esport3 oferirà en directe l'Argentina-Colòmbia. L'"albiceleste", amb Messi ja amb l'alta mèdica, té l'oportunitat de deixar encarrilada la classificació per al Mundial del 2014 al Brasil. Tot i això, el seleccionador argentí Alejandro Sabella no vol córrer riscos i podria deixar el crac blaugrana d'inici a la banqueta.

Actualitzat
Leo Messi està a punt per jugar, però apunta a la suplència en el partit que l'Argentina jugarà contra Colòmbia, de classificació per al Mundial del 2014 al Brasil i que Esport3 oferirà en directe a partir de les 12 de la nit.

Poques hores abans d'aquest partit, el Barça ha comunicat que Messi ja té l'alta mèdica però, en l'última prova, Alejandro Sabella, el seleccionador argentí, no l'ha inclòs al teòric equip titular. L'Argentina afronta un doble compromís, amb Colòmbia i l'Equador, que els poden donar la classificació matemàtica per al Mundial, i Sabella ha admès que el partit de la pròxima matinada pot ser un bon termòmetre per saber com respon l'equip, sense la seva referència al camp.

Des que es va lesionar el passat 2 d'abril davant el París Saint-Germain al Parc dels Príncep, on va patir una elongació al bíceps femoral, Messi no va acabar de recuperar-se totalment i no va participar en els últims partits de la Lliga amb l'equip blaugrana.
 
Amb prou feines va participar en les semifinals de la Lliga de Campions davant el Bayern de Munic i posteriorment va tornar el 12 de maig davant l'Atlètic de Madrid. Al Calderón, Messi es va retirar en el minut 68 quan el Barça perdia per 1-0 i Tito Vilanova ja havia fet els tres canvis. Des d'aleshores, Messi no ha jugat cap partit oficial.

De cara a la classificació per al Mundial, Xile no pot fallar en la seva visita al Paraguai, el cuer del grup. El blaugrana Alexis Sánchez jugarà aquest partit i ho farà a l'onze titular.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut