Barça

Messi renova amb el Barça fins al 2016 i passa a tenir una clàusula de rescissió de 250 milions d'euros

Leo Messi ha firmat aquest divendres a la tarda la seva renovació amb el Barça fins al 2016. El crac argentí seguirà sent el jugador més ben pagat de la plantilla i la seva clàusula de rescissió passa a ser de 250 milions d'euros, una xifra prohibitiva. La renovació de Messi s'havia convertit en una prioritat per al Barça, i Joan Laporta ja havia anunciat aquesta setmana que la firma del nou contracte seria imminent. Decisiu en la conquesta del triplet, el club blaugrana s'assegura la continuïtat del millor jugador del món.

Actualitzat
Tot ha anat com s'havia previst i aquest divendres ha quedat tancada la renovació de Leo Messi per al Barça. El crac argentí ha firmat l'ampliació del seu contracte fins al 2016 amb una clàusula de rescissió prohibitiva, 250 milions d'euros, per evitar que vinguin a buscar-lo a cop de talonari.

Messi s'ha entrenat aquest matí amb la resta dels seus companys per preparar el proper partit de Lliga. Els blaugrana reben aquest dissabte l'Atlètic de Madrid, un enfrontament que sol ser sinònim de gols i espectacle. El conjunt d'Abel Resino, però, només ha sumat una derrota i un empat en aquest inici de Lliga. El partit al Camp Nou el podran seguir en directe per TV3 a les 10 de la nit.

Guardiola: "La renovació de Messi és una bona notícia"


Pep Guardiola s'ha congratulat perquè l'entitat catalana hagi renovat el contracte de Leo Messi, a qui ha felicitat personalment al seu despatx de la Ciutat Esportiva. "És una immensa notícia la renovació de Messi, com també ho va ser quan ho van fer Víctor Valdés i Xavi. La gent va a futbol a veure els millors i ells ho són", ha destacat el preparador barcelonista davant els mitjans informatius en la compareixença prèvia al partit entre el Barça i l'Atlètic de Madrid. A més d'aquestes renovacions, Guardiola ha aplaudit que el Barça "tingui" els millors jugadors, i ha destacat que aquest fet "és una bona notícia".

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut